GASTROKALENDÁŘ

GASTRONOMICKÝ KALENDÁŘ PLZEŇ A NEPOMUK

Denní menu

18.11. -21. 11. 2014


Úterý
Slepičí vývar s nudlemi a masem 24,00 Kč
150 g Vepřová bůčková roláda s mletým masem, šťouchané brambory 85,00 Kč
200g Hovězí ledvinky na provensálský způsob, dušená rýže 78,00 Kč
150 g Domácí klobása, hrachová kaše se smaženou cibulkou 80,00 Kč


Středa
Cibulačka se zapečeným toustem 24,00 Kč
220g Kuře na paprice, houskový knedlík 86,00 Kč
150 g Hovězí maso ve vlastní šťávě, kedlubnové zelí, vařené brambory 92,00 Kč
150 g Smažené rybí filé, bramborová kaše, zeleninový salátek 85,00 Kč


Čtvrtek
Zvěřinový vývar s kuřecími noky 24,00 Kč
150 g Dančí kýta v šípkové omáčce, karlovarské knedlíky 98,00 Kč
220g Selečí kolínko a pečený bůček, cibulové zelí, vařené brambory se šnitlíkem 88,00 Kč
200 g Vepřová játra po gruzínsku, dušená rýže 85,00 Kč
250g Žemlovka s jablky 68,00 Kč


Pátek

Hovězí vývar s domácími nudlemi, masem a zeleninou 24,00 Kč
150 g Kuřecí řízek s bramborovým salátem 85,00 Kč
150 g Vepřové plíčka na smetaně, houskový knedlík 88,00 Kč
150 g Kuřecí směs se zeleninou, dušená rýže 88,00 Kč
3ks. Palačinky s domácím džemem a šlehačkou 65,00 Kč


Hovězí speciality jsou z naší domácí farmy v BIO kvalitě.


Polední menu platí do 16 hod., nebo do vyprodání zásob.