GASTROKALENDÁŘ ZIMA/JARO 2015

Denní menu


26.1. - 30.1 2015


Pondělí
Zabijačková polévka 24,00 Kč
180 g Domácí jelítkový prejt, vařený brambor, salát z kyselého zelí 85,00 Kč
150g Hovězí srdce na smetaně, houskový knedlík 82,00 Kč
180 g Pečené hovězí žebro na černém pivě, šťouchané brambory 85,00 Kč


Úterý
Hrstková 24,00 Kč
150 g Pivovarský tokáň, bramborový knedlík 90,00 Kč
150 g Srbské ražniči, opečený brambor 89,00 Kč
150 g Hovězí játra na cibulce, dušená rýže 80,00 Kč


Středa
Ovarová s drobením 24,00 Kč
150 g Kuřecí řízek „Ondráš“ se zelným salátem s koprem 87,00 Kč
150 g Plněné papriky mletým masem v rajské omáčce, houskový knedlík 85,00 Kč
150 g Čočka s uzeným masem a sazeným vejcem, kyselá okurka, blovický chléb 85,00 Kč


Čtvrtek
Dršťková polévka 24,00 Kč
150 g Pomalu vařená loupaná plec, koprová omáčka, houskový knedlík 92,00 Kč
150 g Rizoto z vepřového masa sypané sýrem, kyselá okurka 87,00 Kč
170 g Zabijačkový guláš, pečivo 86,00 Kč
2ks. Palačinky s domácí zavařeninou a šlehačkou 65,00 Kč


Pátek
Hovězí vývar s domácími nudlemi 24,00 Kč
150 g Vepřový řízek, vařený brambor, zelný salát s koprem 85,00 Kč
150 g Hovězí ve vlastní šťávě, cibulové zelí, bramborový knedlík 92,00 Kč
150 g Záhorácký závitek, vařený brambor 85,00 Kč


Hovězí speciality jsou z naší domácí farmy v BIO kvalitě.


Polední menu platí do 16 hod., nebo do vyprodání zásob.


Informace o obsažených alergenech poskytne obsluha na vyžádání zákazníka