IMAGE:

Restaurace v Nepomuku

logo

ŠVEJK RESTAURANT "U Zeleného stromu" Nepomuk

foto

Naše restaurace U Zeleného stromu v Nepomuku je pilotním projektem největšího českého franchisingového konceptu Švejk Restaurant. Restaurace je zameřena na tradiční českou kuchyni s použitím domácích surovin z vlastní ekologické farmy. Jsme restaurací nesoucí pečeť Czech Specials.

  • RESTAURACE
    RESTAURACE
  • KONFITOVANÁ KACHNA hlávkové červené zelí, domácí bramborový knedlík
    KONFITOVANÁ KACHNA hlávkové červené zelí, domácí bramborový knedlík
  • SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ PODLE PANÍ MÜLLEROVÉ
    SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ PODLE PANÍ MÜLLEROVÉ
  • WIENER SCHNITZEL smažený telecí řízek podávaný s brusinkami
    WIENER SCHNITZEL smažený telecí řízek podávaný s brusinkami
  • TATARSKÝ BIFTEK z čerstvého hovězího masa s křupavými topinkami
    TATARSKÝ BIFTEK z čerstvého hovězího masa s křupavými topinkami

Restaurace, letní zahrádka, sál


Restaurace je rozdělena na klasickou švejkovskou restauraci s výčepem o kapacitě 50 míst, Haškův salonek s kapacitou 30 míst, secesní kavárnu s kapacitou 50 míst a letní zahrádku s kapacitou 70 míst.

Součástí areálu je reprezentativní společenský sál jako stvořený pro svatby, plesy či jiné kulturní akce včetně školení nebo firemní akcí.

Kalendář akcí



Denní Menu


IMAGE:
více

 

 

Secesní kavárna


IMAGE:

Nekuřácká místnost, nesoucí se v době secese, stejně jako celý hotel je chloubou našeho hotelu. Interiéry kavárny jsou reprezentativní a ideální pro svatební hostinu a společenské akce.

Menu


IMAGE:
více

 

 

Haškův Salonek


IMAGE:

Ideální prostor pro menší společenské akce do 40 osob. Prostor je pojmenován po Jaroslavu Haškovi a  na počest jeho památce, tento salonek křtil jeho vnuk Richard Hašek.

Catering


IMAGE:
více

 

 

Letní zahrádka


IMAGE:

V letních měsících vás rádi obsloužíme na naší zahrádce s výhledem na Nepomucké okolí a místní památky. V době letní sezony zde pravidelně grilujeme.


Gastronomie


Moderní česká kuchyně spojená s kulinářskými a gastronomickými seriály jsou specifikem naší restaurace. Gastronomie je založena na kombinaci klasických českých pokrmů v moderním pojetí a moderní technologií. Kvalitní suroviny jsou základem pro naše vaření, proto dodáváme hovězí maso v BIO kvalitě z naší farmy v Železném Újezdě, kde na pastvinách v brdských kopcích chováme plemeno Angus, Galloway a Highland, které dodáváme do restaurací.

Restaurace jsou průkopníkem projektu Czech specials, značky kvality české kuchyně. V Rámci čehož se dostali mezi tři nejlepší restaurace v ČR se zaměřením na českou kuchyni. Pravidelně pořádáme gastronomické akce ze seriálu „ Chuti Monarchie“ jako např. Slavnosti volů, Rozmary z brambor, Polní kuchyně, Zvěřina, Šumavská kuchyně, Slovenská kuchyně, Horní a dolní Uhry, Kuchyně Moravy a Slezska, Havelské posvícení, Jarní nostalgie, Vánoce na Vídeňském dvoře, Zabijačka atd.

foto

Naše maso a farmářské produkty


Hovězí maso je do restaurace dodáváno z naší soukromé farmy v Železném Újezdě, kde chováme masné plemeno typu Angus, Galloway a Highland. Maso z mladých volků se zde nechává vyzrát v kombinaci suchého a mokrého zrání a to od 14-21 dní. Pravidelně se v naší restauraci koná gastronomická akce „Slavnosti volů“ Tato akce nabízí strávníkům ochutnat nejrůznější partie hovězího masa.

Nově jsme začali vyrábět farmářské produkty nejen rostlinné ale i živočišné výroby, které jsou v prodeji a našich provozovnách. Vyrábíme ovocné džemy z českých jahod, borůvek, meruněk, třešní, domácí okurky, demi glace. Sezónně pak zabijačkové produkty a domácí uzeniny a sýry.

IMAGE: